Kruidendametje

Kom in contact met (moeder) aarde

Natuur meditaties

 

Wil jij dit ervaren? Iedereen kan meedoen.

- Stilte wandeling in de natuur

In onze maatschappij krijgen we een enorme hoeveelheid prikkels te verwerken via allerlei media. Onze hersenen draaien overuren. Mobieltjes, laptops, internet, reclame. Ik heb mensen ontmoet die niet meer weten hoe het is om stilte te ervaren. In de stilte ontmoet je jezelf weer. Je intuïtie en je gevoel versterken. Je luistert weer naar jezelf. Wat heb je nodig?

- Natuur wandelingen waarbij je open staat voor het "verhaal".

Onze moeder aarde brengt ons alles wat we nodig hebben. Zij geeft ons kruiden ter ondersteuning bij bijvoorbeeld griep. Maar ze verteld ons ook verhalen. Verhalen over jou. Over jouw leven. Over jouw zorgen en jouw wensen. En zij laat zien hoe jij jezelf kunt helpen. Met ondersteuning van de natuur. Wij bestaan uit stof en water. En zijn kinderen van de aarde. En daardoor kunnen wij praten met de natuur. Via ons gevoel, via de wind, de regen, de zon, de maan, de dieren, insecten, bloemen, kruiden, planten, bomen en water.

- Rituelen in de natuur

Ga mee met de ritme van de natuur. Bijvoorbeeld de herfst waarbij de natuur zicht terugtrekt, de bomen hun bladeren laten vallen, en de zaden voor de lente wachten om tot leven te komen. Zo kunnen wij zelf ook naar binnen keren, voelen wat we los willen laten en nieuwe zaden planten voor verandering. Door middel van mooie rituelen gecombineerd met de ritmes van de natuur, neem ik je mee in dit proces. 

- Indoor meditaties

Met regelmaat zal ik ook meditatie bijeenkomsten organiseren in een binnen ruimte. Ik volg hierbij de ritmes van de natuur. Ik maak gebruik van muziek, visualisaties, mindfulness, rituelen en meer.

Agenda 

 

Zondag 04 november 2018

Loslaat ritueel en meditatie

prijs: 7,50

Zondag 17 februari 2019

Natuur meditatie: Luister naar wat de natuur je wil vertellen

prijs: 7,50

Zondag 24 maart 2019

Stilte wandel meditatie in de natuur

prijs: 7,50

 

 

Zondag 4 november 2018 - Loslaat ritueel en meditatie

De herfst is een mooi moment om iets los te laten wat jou niet meer dient.

De herfst, waarbij de natuur zich terugtrekt, de bomen hun bladeren laten vallen, en de zaden voor de lente wachten om tot leven te komen. Zo kunnen wij zelf ook naar binnen keren, voelen wat we los willen laten en nieuwe zaden zaaien voor verandering. Door middel va een mooie meditatie en ritueel gecombineerd met de ritme van de natuur, neem ik je mee in dit proces.

Locatie: Bos Wildrijk: Hoek Zeeweg/Belkmerweg 78 Sint Maartenszee.

Voor vragen kun je contact met mij opnemen via het contactformulier

Zondag 17 februari 2019 - Natuur meditatie: luister naar wat de natuur je wil vertellen

Onze moeder aarde brengt ons alles wat we nodig hebben. Zij geeft ons kruiden ter ondersteuning bij bijvoorbeeld griep. Maar ze verteld ons ook verhalen. Verhalen over jou. Over jouw leven. Over jouw zorgen en jouw wensen. En zij laat zien hoe jij jezelf kunt helpen. Met ondersteuning van de natuur. Wij bestaan uit stof en water. Er zijn kinderen van de aarde. En daardoor kunnen wij praten met de natuur. Via ons gevoel, via de wind, de regen, de zon, de maan, de dieren, insecten, bloemen, kruiden, planten, bomen en water. Ik neem je mee in dit proces.

Locatie: Bos Wildrijk: Hoek Zeeweg/Belkmerweg 78 Sint Maartenszee.

Voor vragen kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.

Zondag 24 maart 2019 - Stilte wandel meditatie in de natuur

In onze maatschappij krijgen we een enorme hoeveelheid prikkels te verwerken via allerlei media. Onze hersenen draaien overuren. Mobieltjes, laptops, internet, reclame. In de stilte ontmoet je jezelf weer. Je intuïtie en je gevoel versterken. Je luistert weer naar jezelf. Wat heb jij nodig? Ik neem je mee in dit proces.

Locatie: Bos Wildrijk: Hoek Zeeweg/Belkmerweg 78 Sint Maartenszee.

Voor vragen kun je contact met mij opnemen via het contactformulier.